English   |     |  ورود به سايت
صفحه شخصی
نام و نام خانوادگی : معصومه راعی
گرایش تحصیلی : تکنولوزی مواد غذایی
کارشناس ارشد گروه فراوری مواد غذایی
پزوهشکده علوم و صنایع غذایی
تلفن : 35003110 - 051
فکس : 35003150 - 051
پست الکترونیکی : m.raee@ rifst.ac.ir
صندوق پستی: 147-91735 

موضوعات مورد علاقه
ریزپوشانی غذا دارو
فراوری و کنترل کیفیت پسته و خشکبار
فرمولاسیون جدید غذایی

سوابق تحصیلی
کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد قوچان ، 1390-1391
کارشناسی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، 1366-1370


طرح های پژوهشی جاری و خاتمه یافته
نانو انکپسوله نمودن لاکتو فرین شیر شتر با الژینات کلسیم ( پایان نامه ) 1391
طرح توجیهی تولید آجیل و خشکبار استان ( مجری ) 1389
تولید دوغ رژیمی ( مجری ) 1388
استفاده از اسانس های طبیعی بعنوان نگهدارنده ها و عوامل ضد میکروبی ( همکار ) 1388
گزارش عملکرد دبیرخانه طرحهای نیمه صنعتی ( مجری ) 1387
بررسی رابطه بین مدیریت سیستم در فرایند محصول پسته و کاهش الودگیافلاتوکسین پسته( مجری )1386
گزارش بررسی وضعیت لبنیات کشور ( مجری ) 1385
ارزیابی نقاط کنترل بحرانی سیستم ( HACCP) در فراوری پسته و اجرای آن در واحد بسته بندی ( مجری ) 1385
نیمه صنعتی تولید امولسیونهای گیاهی ( ناظر ) 1385
طرح توتک تعیین مناسبترین روش برداشت ، فراوری ، بسته بندی و نگهداری پسته در خراسان برای صادرات (مجری ) 1384
بررسی اثر اتمسفر اصلاح شده ( MAP ) در نگهداری پسته شور (مجری ) 1383
طرح ملی بررسی اثرات جنس بسته و شرایط نگهداری بر روی کیفیت پسته رقم اوحدی ( مجری ) 1378
نیمه صنعتی اجرای فرمولاسیونهای غذایی در خطوط تولید کیک و کلوچه ( مجری ) 1377
مقایسه روشهای مختلف خشک کردن پسته ( مجری ) 1375
بررسی شرایط نگهداری انار در سردخانه فاز دوم ( مجری ) 1373
بررسی شرایط نگهداری انار در سردخانه فاز اول ( مجری ) 1372
بررسی اثر کلرور کلسیم در حفظ خصوصیات کیفی ارقام مهم سیب در سردخانه ( همکار ) 1371
امکان استفاده از گیاه نوروزک ( Salvia Leriifolia ) در تغذیه انسان ( همکار ) 1371
تهیه کوکتل میوه ( همکار ) 1371
بهبود کیفیت کمپوت گیلاس ( مجری ) 1370
عضو کمیته تدوین استاندارد ملی زردآلو (1373)
عضو کمیته تدوین استاندارد ملی انار (1374 )
عضو کمیته تدوین استاندارد ملی انار دانه ( 1375 )


ثبت اختراع :
تکنیک دستیابی به نقاط بحرانی در فراوری پسته با بهره گیری از سیستم HACCP (نفر اول ) 1387
تولید دوغ رژیمی (نفر اول ) 1387
ارتقا خواص کمی و کیفی کلوچه با بکارگیری لاکتوز خالص ( نفر اول ) 1387
بکارگیری ضایعات اب پنیر در افزایش زمان ماندگاری کیک ( نفر اول ) 1387
کاربرد کلرور کلسیم در جلوگیری از ترکیدگی پوست کمپوت گیلاس ( نفر اول ) 1387


انتشارات جدید :
راعی ، م .
و همکاران . سال : 1386 . بررسی اثر بسته بندی و شرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی . اولین همایش فراوری و بسته بندی پسته . مشهد . ایران
راعی ، م . و همکاران . سال : 1386 . بررسی اثرات شرایط نگهداری و جنس های مختلف بسته بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیایی پسته رقم اوحدی . اولین همایش فراوری و بسته بندی پسته . مشهد . ایران
راعی ، م . سال : 1386 . ارزیابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پسته . اولین همایش فراوری و بسته بندی پسته . مشهد . ایران
راعی ، م . و همکاران . سال 1386 . استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی . اولین همایش فراوری و بسته بندی پسته . مشهد . ایران
راعی ، م . مرتضوی ، ع . سال : 1387 . بهبود کیفیت کمپوت گیلاس . هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی .
بخشایی ، الف . زیبایی ، س . فتحی نجفی، م . راعی ، م .1391 استخراج و خالص سازی گلیکو پروتئین لاکتوفرین از شیر شتر یک کوهانه(Camelus drome darius) . اولین کنگره ملی شتر زیبایی ، س. بیدمشکی پور، ع. فتحی نجفی، م . راعی، م.1391 بررسی اثر پرونئین (WAP) و لاکتوفرین استخراج شده از شیر شتر یک کوهانه بر روی رده های سلولی Vero و MCF . اولین کنگره ملی شتر

Raei ,M. Mortazavi , A . And H . Pourazarang . 2009. EFFECT OF PACKAGING MATERIALS,MODIFIED ATMOSPHERIC CONDITION , AND STORAGE TEMPERATURE ON PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF ROASTED PISTACHIO NUT . Springer . Food Anal . Methods .
Raei .M. and. S.M . Jafari2. 2011. INFLUENCE OF DIFFERENT PACKAGING MATERIALS AND STORAGE CONDITIONS ON THE QUALITY ATTRIBUTES OF PISTACHIO (PISTACIA VERA L.) CV. OHAD Annals. Food Science and Technology
Raei .M. and. S.M . Jafari2. 2012. INFLUENCE OF MODIFIED ATMOSPHERIC CONDITIONS AND DIFFERENT PACKAGING MATERIALS ON PISTACHIO (Pistacia vera L.) OIL QUALITY . LAAR(Lab American Applied Research)


جوایزدریافتی
انتخاب کارمند نمونه ( 1385 )
مخترع استان ( 1386 )
انتخاب زن نمونه ( 1389 )
انتخاب پزوهشگر نمونه ( 1377 )
انتخاب دانشجوي پژوهشگر برتر (1391 )
انتخاب دانشجوي نمونه (1391 )
کسب رتبه دوم طرح برتر در جشنواره فردوسی ( 1385 )
کسب مدال برتر اختراع در سومین المپیاد بین المللی مخترعان ، نوآوران ( 1391 )
کسب افتخار طرح قابل تقدیر در سومین المپیاد بین المللی مخترعان ، نوآوران ( 1391 )

مسئولیت های اجرایی
سرپرست اداره امور آزمایشگاههای پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ( 1392 )
معاون اداره امور آزمایشگاههای پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ( 1392 )
مدیر امور موسسا ت پارک علم و فناوری خراسان رضوی ( 1385 )
دبیر اجرایی کمیته طرحهای نیمه صنعتی پارک علم و فناوری خراسان رضوی ( 1385 )
دبیر اجرایی شورای موسسات فناور (1385)
عضو کمیته اجرایی کنگره ملی صنایع غذایی ایران 1387
عضو کمیته علمی و اجرایی اولین همایش ملی فراوری و بسته بندی پسته 1386
دبیر اجرایی طرحهایی زودبازده پارک علم و فناوری خراسان رضوی ( 1386 )