English   |     |  ورود به سايت
نانو فناوری مواد غذایی
گروه پژوهشی نانوفناوری مواد غذایی

گروه نانو فناوری مواد غذایی یکی از گروه های پژوهشي پژوهشکده علوم و صنایع غذایی می باشد. محوریت کلی فعالیت در این گروه، استفاده از فناوری نانو در علوم و صنایع غذایی در قالب  انجام طرح های پژوهشی همچنین انجام اقدامات لازم به منظور تجاري سازي دستاوردهاي پژوهشی می باشد. بخشي از فعاليت هاي این گروه ارايه خدمات به سازمان ها و مراكز آموزشي، پژوهشي و صنعتي از طریق اعضای هیات علمی، کارشناسان و آزمایشگاه های این گروه می باشد. این گروه همچنین با جذب دانشجو در مقطع دکتری صنایع غذایی به تربيت نيروهاي متخصص در گرایش های مختلف صنایع غذایی پرداخته است.

 

زمینه‌های پژوهشی گروه

نانو و میکروکپسولی کردن غذا- داروها
نانوامولسیون ها
نانوساختار های پروتئینی و کربوهیدراتی به عنوان حامل های غذا و دارو
نانوکامپوزیت های پلیمری و بسته بندی های فعال
الکتروریسی و جایگذاری مولکولی با هدف رهایش تدریجی و انتقال هدفمند
مهندسی سطح و نانوکامپوزیت های معدنی
طراحی و سنتز نانوکاتالیست ها و فوتوکاتالیست ها


اعضای هیات علمی گروه
نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
پروفسور گلین اوون فیلیپس هیدروکلوئید
پروفسور
دکتر بهاره عمادزاده (مدیر گروه) خواص فیزیکی محصولات غذایی
استادیار
دکتر قدیر رجب زاده نانوساختارهای بیوپلیمری دانشیار
 دکتر رسول کدخدایی
نانو ساختارهای کلوئیدی دانشیار
دکتر عباس افراسیابی گرکانی خوردگی در صنایع غذایی  استادیار
 دکتر آرام بستان نانو انکپسولاسیون  استادیار
دکتر علی رافع   رئولوژی ژل ها و بیو پلیمر های مواد غذایی  استادیار
دکتر بهروز قرآنی  الکتروریسی
 استادیار
مهندس امیر ملک زاده  طراحی جامدات
 مربی
دکتر الهه معتمدی طراحی و سنتز نانوکامپوزیتهای پلیمری
استادیار

کارشناسان گروه:

نام و نام خانوادگی عنوان آزمایشگاه
 مهندس سحر صالحی کارشناس ارشد مهندسی مواد
  تحقیقاتی فناوری نانو
مهندس زینب زعفرانی
 کارشناس مهندسی تکنولوژی فنی شیر
 بیوفیزیک

آزمایشگاه ها و فضاهای پژوهشی:
آزمایشگاه تحقیقاتی نانوفناوری
آزمایشگاه بیوفیزیک مواد غذایی