آموزش تحصیلات تکمیلی

گروه آموزش و تحصیلات تکمیلی از واحدهای تحت نظر معاونت پژوهشی است که با هدف نظام مند نمودن فرایند آموزش در پژوهشکده و ارتقای سطح دانش همگام با یافته های نوین علمی، فعلیت بخشیدن به توانمندي هاي علمی اعضای هیأت علمی و نیز تربیت محققین جوان، بر اساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از سال 1390 اقدام به برگزاری دوره های تحصیلات تکمیلی در مقطع دکترای پژوهش محور صنایع غذایی نموده است.
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی پس از برگزاری 4 دوره موفق جذب دانشجوی دکترای پژوهشی علوم و صنایع غذایی در گرایش های مهندسی صنایع غذایی، شیمی، میکروبیولوژی و تکنولوژی مواد غذایی، در حال حاضر پذیرای 36 دانشجوی دکترای پژوهش محور پذیرفته شده از طریق آزمون سراسری می باشد. دانشجویان فوق رساله خود را در قالب پژوهش های تعریف شده مورد نیاز بخش صنعت غذا دارای قرار داد و یا پروژه های ملی و بین الملی، زیر نظر اعضای هیأت علمی پژوهشکده به عنوان اساتید راهنما به تصویب رسانده و در حال گذراندن رساله خود می باشند. همچنین همه ساله تعداد زیادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی از مراکز آموزش عالی کشور تحت راهنمایی و مشاوره اعضای هیأت علمی این پژوهشکده مشغول به فعالیت های علمی و انجام رساله دانشجویی می باشند.

اهم فعالیت های گروه آموزش و تحصیلات تکمیلی به شرح زير است:

1- برنامه ریزی آموزش و تحصیلات تکمیلی در راستای سند برنامه راهبردی پژوهشکده؛

2- جمع آوری و تنظیم اطلاعات لازم در زمینه امور آموزشی؛

3- برنامه ریزی جهت پذیرش، ثبت نام و پیگیری امور آموزشی و رفاهی دانشجویان؛ 

4- برنامه ریزی آموزشی ارائه دروس تئوری، تصویب پیشنهاده و دفاع از رساله دانشجویان تحصیلات تکمیلی؛
 
5- برگزاری جلسات شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی و تصویب شیوه نامه های اجرایی بر مبنای اسناد بالادستی؛

6- پیگیری امور آموزشی اعضای هیأت علمی پژوهشکده؛

7- برنامه ریزی و برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه کارشناسان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و صنعتی؛

8- جذب دانشجویان پسا دکتری و دانشجویان خارجی در مقاطع تحصیلات تکمیلی.