مراکز علمی همکار

موسسه تحقیقات گیاهی و غذایی نیوزلند

امضای تفاهم نامه و ایجاد ارتباطات علمی میان پژوهشکده و این موسسه آغاز شده و تاکنون دستاورد این تعاملات علمی امضای یک قرارداد پژوهشی بوده است . یکی از دانشجویان دکتری پژوهش محور پژوهشکده در قالب پروژه تحقیقاتی تعریف شده و برای گذراندن دوره فرصت مطالعاتی به موسسه تحقیقات گیاهی و غذایی نیوزلند اعزام خواهد شد. مذاکرات در خصوص اجرای پروژه تحقیقاتی مشترک دوم در دست انجام است.




دانشگاه ارجیس ترکیه

در حاشیه برگزاری کنفرانس بین المللی صمغهای طبیعی در تاریخ 1 آبان 1393، تفاهم نامه همکاری علمی فی ما بین پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و دانشگاه ارجیس ترکیه به امضا رسید.








دانشگاه ساراتف روسیه

در پی سفر تنی چند از اعضای هیات علمی دانشگاه ساراتف روسیه به مشهد برای شرکت در اولین کنفرانس بین المللی صمغهای طبیعی، تفاهم نامه همکاری علمی فی ما بین پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و این دانشگاه منعقد گردید.





دانشگاه لینکلن نیوزلند

در راستای افزایش سطح همکاری های علمی بین المللی تفاهم نامه ای بین پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و دانشگاه لینکلن نیوزلند منعقد شد. هدف از امضای این تفاهم نامه 5 ساله، تبادل اطلاعات و انجام پروژه های مشترک بین پژوهشکده و این مرکز دانشگاهی است. مفاد این تفاهم نامه شامل تبادل استاد و دانشجو، همکاری برای اجرای پروژه های مشترک علمی، اجرای سمینارها، کنفرانس ها، و کارگاه های مشترک علمی می باشد.




دانشگاه کشاورزی جنوب چین

امضای تفاهم نامه و ایجاد ارتباطات علمی میان پژوهشکده و این دانشگاه انجام شد.






دانشگاه سند پاکستان

پیروحضور پروفسور طفیل شرازی (استاد دانشگاه سند پاکستان) در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و مذاکرات به عمل آمده ، تفاهم نامه همکاری های علمی میان پژوهشکده و دانشگاه سند پاکستان امضا شد. بررسی و رایزنی های لازم در خصوص تعریف دو پروژه تحقیقاتی مشترک در دست انجام می باشد .



دانشگاه آلگاروپرتغال

امضای تفاهم نامه و ایجاد ارتباطات علمی میان پژوهشکده و این دانشگاه از جمله عملکردهای دفتر همکاریهای علمی بین المللی طی سال 91 میباشد. دو مرکز دارای زمینه های تحقیقاتی مشترک در حوزه های تخمیر، فرمولاسیون ونیز رئولوژی غذایی می باشند.



دانشگاه قائد اعظم

این تفاهم نامه در آپریل2013 میان دو مرکز منعقد و شامل همکاری های علمی در زمینه های برگزاری کنفرانس های علمی مشترک و نیز تبادل استاد و دانشجو می باشد. در این راستا دو مجموعه مشغول رایزنی در خصوص تعریف دو طرح تحقیقاتی مشترک در حوزه غذاداروها می باشند.




دانشگاه کینگ مونگکات

زمینه های علمی مشترک درحوزه مهندسی صنایع غذایی و دیدگاههای مشترک علمی در این خصوص منجر به عقد تفاهم نامه ای پنج سال میان دو مرکز شده است. در راستای انعقاد این تفاهم نامه در حال حاضر سه طرح پژوهشی مشترک میان دو مرکز تعریف شده است.




 دانشگاه لیدز

این تفاهم نامه در ماه آوریل سال 2012 میلادی میان پژوهشکده و دانشگاه لیدز منعقد گردید و شامل مطالعه در زمینه کلوئیدهای غذایی و بررسی خواص رئولوژیکی می باشد. مدت این تفاهم نامه، پنج سال و شامل انجام طرح های تحقیقاتی مشترک، تبادل استاد و دانشجو و نیز برگزاری کنفرانس های علمی مشترک می باشد.




 دانشگاه دولتی فیصل آباد

این تفاهم نامه در مراسم اختتامیه «دومین کنفرانس بین المللی چشم اندازهای صنعت فراوری مواد غذایی در پاکستان- 2012» و با حضور دکتر مرضیه حسینی نژاد، نماینده ریاست پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، در محل دانشگاه دولتی فیصل آباد به امضاء طرفین رسید.




 مرکز تحقیقات هایدروکلوئید فیلیپس- چین

این تفاهم نامه در دسامبر 2012 و با هدف ارتقاء سطح همکاری های دو مجموعه در حوزه هایدروکلوئیدهای غذایی به امضاء رسید. تفاهم نامه فوق تاکنون به انعقاد قرارداد دو طرح پژوهشی میان دو مرکز منجر شده است.




 مرکز تحقیقات غذایی متروپولیتن منچستر

این تفاهم نامه در ژوئیه 2012 میان دو مرکز منعقد و شامل همکاری های علمی در زمینه های برگزاری کنفرانس های علمی مشترک و نیز تبادل استاد ودانشجو می باشد.




 دانشگاه ماهیدول تایلند

این تفاهم نامه در سال 2011 منعقد و مدت اعتبار آن پنج سال می باشد. تفاهم نامه مذکور که به انعقاد یک قرارداد پژوهشی میان دو مرکز منجر شده است، زمینه های مشترک علمی شامل تعریف طرح های تحقیقاتی مشترک، تبادل استاد و دانشجو و نیز همکاری در جهت برگزاری کنفرانس های علمی را شامل می شود.





 دفتر فائو در تهران

ارتباط میان دو مجموعه با حضور نماینده پژوهشکده در محل دفتر فائو (تهران) و معرفی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در سال 1390 آغاز و در سال1391 با بازدید دکتر نورالدین مونا (نماینده فائو در تهران) از پژوهشکده تقویت گردید.




 کمیسیون ملی یونسکو- تهران

پژوهشکده علوم و صنایع غذایی دارای همکاری نزدیک با کمیسیون ملی یونسکو در تهران بوده است. ارتباط دو مرکز در سال 1390 و با حضور نماینده پژوهشکده در دفتر دکتر محمدرضا سعیدآبادی (دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در تهران) آغاز و با بازدید ایشان از پژوهشکده در سال 1391 گسترده شد.

برگزاری همایش روز جهانی غذا در محل پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و با همکاری کمیسیون ملی یونسکو، یکی از مهمترین نتایج برقراری این ارتباط می باشد.

شبکه متخصصان علوم و صنایع غذایی آسیا و اقیانوسیه

در تاریخ 1393/12/3 پژوهشکده علوم و صنایع غذایی همکاری خود را با شبکه متخصصان علوم و صنایع غذایی آسیا و اقیانوسیه آغاز کرد. به موجب این همکاری هر دومرکز در صدد علم افزایی از طریق تعامل سازنده میان پژوهشگران دو مرکز میباشد.

 
 دانشگاه  سینز مالزی