آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی

مشخصات مسئول آزمایشگاه

نام ونام خانوادگی:

مریم غیور کاظمی

تحصیلات:

کارشناس میکروبیولوژی کارشناس ارشد بیوشیمی

شماره تماس:

051-35425311

ایمیل:

m.ghayoor@rifst.ac.ir












این آزمایشگاه با مجهز بودن به امکانات و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی و بهره گیری از تجارب کارشناسان کارآزموده و مجرب در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی در اجرای طرحهای پژوهشی، ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشاوره به واحدهای صنعتی و سازمان های کنترل کیفیت و نظارت بر مواد غذایی و همکاری دراجرای پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی در خصوص میکروبيولوژي مواد غذایی، اثرات ضد میكروبي اسانس ها و عصاره و غیره فعالیت دارد.


تجهیزات :

نام دستگاه: استوماچر400سیرکولاتور
ویژگی دستگاه:

این دستگاه در آزمایشگاه ها به منظور مخلوط و هموژن کردن سریع رنج وسیعی ازنمونه ها و دراستخراج های میکروبی جهت هموژن کردن نمونه و انتقال میکروب به فازمایع مورد استفاده قرارمی گیرد این دستگاه با همگن سازی نمونه ها کمک به پخش یکنواخت مواد در محلول ها مورداستفاده قرار می گیرد.






نام دستگاه: دستگاه اتوشیکردار
ویژگی دستگاه:

این دستگاه جهت کشت باکتری و دیگر امور آزمایشی درآزمایشگاهها مورداستفاده قرارمی گیرد دارای ترمومتر و تایمر بسیار دقیق و حساس دیجیتالی است.دارای سیستم شیکینگ داخل محفظه بوده و ازسیستم کنترل دور الکترونیکی برای تنظیم سرعت چرخش صفحه شیکر برخوردار میباشد.
ظرفیت: 55لیتر
محدوده حرارت: محیط تا 70درجه سانتیگراد
محدوده زمان: 999 دقیقه

نام دستگاه: میکروسانتریفوژ
ویژگی دستگاه:

دستگاهی است که جهت انجام آزمایشگاهی که جهت انجام آزمایشهای تحقیقاتی عمومی و در مواردی بعنوان سروفیوژ مورد استفاده قرار می گیرد.
ظرفیت:20شاخه
سرعت:15000 دور در دقیقه





نام دستگاه: شيكر روتاتور
ویژگی دستگاه:

براي مصارف مختلف آزمايشگاهي كه نياز به يكنواخت كردن به وسيله عمل همزن با حركت افقي دارند داراي صفحه 25 در 25 و تايمر 60 دقيقه اي با ولوم تغيير سرعت از 80الي 800دور 2 حالته به صورت دائمي و يا همرا تايمر دستگاه داراي موتور گيربكسي است كه عمل همزدن را با يك حركت افقي انجام مي دهد و صفحه آن با يك لايه لاستيكي غير لغزنده پوشانده شده است.





نام دستگاه: ميکروسکوپ ZEISS
ویژگی دستگاه:

دارای اجزای مکانيکی که مستقيماً در ايجاد تصوير نقشی ندارند و شامل کليه بخش های نگه دارنده، ثابت کننده و حرکت دهنده هستند مثل: پايه ميکروسکوپ، دسته، ديافراگم، لوله، پيچ های تنظيم کننده، صفحه پلاتين، صفحه چرخان. و اجزای نوری شامل: لامپ روشنايی، کندانسور، objective .










اسپکتروفتومتر UV-Visible ،مدل: CT-5700

ویژگی دستگاه:

طول موج :1100-190 نانومتر Bandwidth 2.0nm Quantitative, Kinetics, DNA/Protein با توانایی اسکن طول موج ، قابل اتصال به کامپیوتربانرم افزار تحت ویندوز، باکووت کوارتز، سل هولدر





نام دستگاه:همزن مغناطیسی مدل RCT BASICشرکت IKA آلمان

ویژگی دستگاه:






اين دستگاه مناسب براي حرارت دادن ظروف آزمايشگاهي محتوي محلول ها و گرم كردن از طريق انتقال حرارت از صفحه گرم به موضوع مورد نظر است (‌مانند گرم كردن لام )‌داراي المنت تخت 500 وات – 220 ولت 3/0 آمپر حرارتي معادل 350 درجه سانتي گراد ايجاد مي كد همچنين داراي كنتاكتور اتومات جهت قطع و وصل المنت در حرارت هاي بالا مي باشد ، شكل صفحه مربع 160 در 145 ميلي متر از جنس آلومينيوم با روكش نسوز پرداخت شده است .