دو تن از اعضای هیأت علمی دانشگاه ساراتوف روسیه و یک تن از دانشجویان دکتری این دانشگاه برای ارائه گزارش از روند اجرای طرح های پژوهشی مشترک و نیز عقد قرارداد جدید برای پروژه «کاربرد اولئوژل های خوراکی در محصولات قنادی با هدف بهبود ویژگی های تغذیه ای حسی» در مؤسسه حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این قرارداد با هدف ارتقای سلامت و امنیت غذایی جامعه و ایجاد ارزش افزوده در فرآورده های قنادی به عنوان یکی از مهمترین مزیت های صادرات ایران در صنعت غذا منعقد گردیده است.

بهبود ویژگی های حسی مواد غذایی و نیز کمک به افزایش بازار پسندی محصولات قنادی از دیگر اهداف اجرای طرح پژوهشی مذکور با دانشگاه ساراتوف روسیه است.

لازم به ذکر است بر اساس آمار اعلام شده از سوی انجمن شیرینی و شکلات ایران، در سال گذشته 750 میلیون دلار فرآورده های قنادی به 66 کشور جهان از جمله روسیه، ژاپن و آمریکا صادر شده است که افزایش و بهبود ویژگی های تغذیه ای و حسی این محصول قطعا در توسعه بازار آن نقش موثری خواهد داشت.