Research Institute of Food Science and Technology

4

مرداد

نمایشگاه (ifood)با همکاری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در مشهد برگزار می شود

اولین رویداد صنعت غذا و محصولات کشاورزی با محوریت کارآفرینی، بازرگانی، نوآوری و آخرین دستاوردها و اطلاعات نوین در صنعت غذا (ifood) با همکاری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی 2 الی 5 شهریور ماه 1396 در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار می شود.

2

مرداد

تودیع و معارفه مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد

طی مراسمی در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از زحمات دکتر محبوبه سرابی به عنوان مدیر سابق آموزش و تحصیلات تکمیلی تقدیر شد و دکتر علی رافع طی حکمی برای مدیریت این پست منصوب گردید. 

21

تیر

جلسه معاونین خواهر پایگاه های بسیج ادارات کل شهید رجایی برگزار شد

جلسه معاونین خواهر پایگاه های بسیج ادارات کل شهید رجایی به میزبانی پایگاه مقاومت بسیج پارک علم و فناوری و پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

 

11

تیر

ظرفیت های تحقیقاتی زرشک در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی بررسی شد

با برگزاری سخنرانی علمی «ظرفیت های تحقیقاتی زرشک» به عنوان اکسیر سرخ سلامتی در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، «دکتر احمد بالندری» سخنران این نشست علمی در زمینه گیاهان مقاوم بومی به معرفی زرشک بی دانه به عنوان محصول اختصاصی ایران و سابقه 27 ساله پژوهشکده در این زمینه  پرداخت. 

3

تیر

حضور مسئولان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در راهپیمایی روز قدس

حضور مسئولان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در راهپیمایی روز قدس

29

خرداد

کارگاه آموزشی تاثیر انگاره در رفتار و اخلاق حرفه ای برگزار شد

کارگاه آموزشی تاثیر انگاره در رفتار و اخلاق حرفه ای با حضور دکتر احد فرامرز قراملکی به عنوان مدرس در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

24

خرداد

پایلوت پلنت صنایع غذایی در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی راه اندازی شد

رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از راه اندازی پایلوت پلنت صنایع غذایی با هدف فراهم آوردن زیر ساخت های عمومی لازم برای تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی با همکاری بخش خصوصی در این پژوهشکده خبر داد.

21

خرداد

مصاحبه متقاضیان دکتری پژوهش محور97-96 برگزار شد

مصاحبه متقاضیان دکتری پژوهش محور پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برای سال تحصیلی 97-96 برگزار شد.

16

خرداد

امضای تفاهم نامه همکاری برای تولید پودر نوشیدنی پروبیوتیک زرشک با بخش خصوصی

با هدف کارآفرینی و استفاده از ظرفیت های بالقوه داخلی در توسعه صنعت غذا، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برای تولید پودر نوشیدنی پروبیوتیک برپایه زرشک با بخش خصوصی تفاهم نامه همکاری های علمی ، پژوهشی و فناوری امضاء کرد.