29

بهمن

مشارکت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در برگزاری ششمین سمپوزیوم بین المللی اسیدلاکتیک

ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند سال آینده در تهران با مشارکت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار می شود.

29

بهمن

دوره آموزشی برنامه ریزی و کنترل پروژه های پژوهشی برگزار شد

دوره آموزشی برنامه ریزی و کنترل پروژه، ویژه اعضای هیأت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

28

بهمن

در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت گرفت؛ امضای تفاهم نامه همکاری های علمی، پژوهشی و فناوری با شرکت شزان

با هدف ارتقای آگاهی و سلامت عمومی، بهبود کیفیت محصولات غذایی و رفاه جامعه، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شرکت نوآوران فناوری های همگرایی شناختی، زیستی، اطلاعات و نانو (شزان)، تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری امضاء کردند.

28

بهمن

کارگاه آموزشی کاربردی ارزیابی حسی موادغذایی برگزار شد

کارگاه آموزشی کاربردی ارزیابی حسی موادغذایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

25

بهمن

بازدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بازدید کرد و در جریان فعالیت ها و دستاوردهای این مجموعه قرار گرفت.

23

بهمن

حضور مدیران و کارمندان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راهپیمایی 22 بهمن ماه

حضور مدیران و کارمندان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راهپیمایی 22 بهمن ماه

15

بهمن

انعقاد قرارداد طرح پژوهشی با مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم

در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت گرفت؛

انعقاد قرارداد طرح پژوهشی با مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم

14

بهمن

برگزاری راهپیمایی به مناسبت گرامی داشت دهه مبارک فجر

توسط مدیران و کارکنان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت گرفت؛

برگزاری راهپیمایی به مناسبت گرامی داشت دهه مبارک فجر

11

بهمن

انتصاب رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عضویت کارگروه نظارت بر موسسه های پژوهشی و فناوری

انتصاب رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عضویت کارگروه نظارت بر موسسه های پژوهشی و فناوری

10

بهمن

برگزاری کارگاه آموزشی کاربردی ارزیابی حسی موادغذایی

کارگاه آموزشی کاربردی ارزیابی حسی موادغذایی  به مدت یک روز در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار می شود.