30

آبان

مسئولیت توسعه فناوری نانو در صنعت غذا به پژوهشکده علوم و صنایع غذایی محول شد

مسئولیت توسعه فناوری نانو در صنعت غذا به پژوهشکده علوم و صنایع غذایی محول شد

30

آبان

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی (FSTA) نمایه شد

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی (FSTA) نمایه شد

29

آبان

تبیین انتظارات وزیر علوم در حوزه معاونت پژوهشی با صدور حکم انتصاب دکتر مسعود برومند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی «دکتر مسعود برومند» را به سمت معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب و به تبیین انتظارات اجرایی از این معاونت در طول دوره خدمت پرداخت.

23

آبان

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی (FSTA) نمایه شد

رئیس مرکز اسناد و کتابخانه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی وابسته به پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی Food Science and Technology Abstracts (FSTA) نمایه شد.

23

آبان

مسئولیت توسعه فناوری نانو در صنعت غذا به پژوهشکده علوم و صنایع غذایی محول شد

رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خبر داد: مسئولیت توسعه فناوری نانو در صنعت غذای خراسان رضوی از سوی ستاد فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به پژوهشکده علوم و صنایع غذایی محول شد.

16

آبان

امضای تفاهم نامه همکاری های علمی، پژوهشی و فناوری با شرکت پایا صنعت آفتاب شرق

با هدف ارتقای آگاهی و سلامت عمومی، بهبود کیفیت محصولات غذایی و رفاه جامعه، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با شرکت پایا صنعت آفتاب شرق تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری امضاء کردند.

 

13

آبان

کارگاه آموزشی روش های ارتقای بهره وری در سازمان برگزار شد

کارگاه آموزشی تکنیک ها و روش های بهبود عملکرد در سازمان (روش های ارتقای بهره وری) در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

 

6

آبان

شربت غنی شده با فروکتوز

شربت غنی شده با فروکتوز از مواد مغذی گیاه کاسنی با امضای قرارداد پژوهشی با بخش خصوصی در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی تولید می شود.

3

آبان

دفاع از رساله دکتری برای استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران انجام شد

جلسه دفاع از رساله دکتری پژوهش محور با موضوع((استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران با استفاده از روش های نوین استخراج و تولید پودر ریزپوشانی شده از آن )) در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

3

آبان

انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی با موسسه تحقیقاتی برمرهاون آلمان

انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی با موسسه تحقیقاتی برمرهاون آلمان