12

شهریور

برگزاری سمپوزیم بین المللی امنیت غذایی و توسعه پایدار با همکاری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

 سمپوزیم بین المللی امنیت غذایی و توسعه پایدار با میزبانی دانشگاه صنعتی هوچی مین ویتنام و همکاری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصان صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP)، در تاریخ 2 و 3 آذرماه 1396 برگزار می گردد.

11

شهریور

برگزاری مراسم هفته دولت

به مناسبت گرامی داشت هفته دولت؛

کارمندان نمونه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی معرفی و تقدیر شدند

 

6

شهریور

تبریک هفته دولت

پیام تبریک رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به مناسبت هفته دولت

5

شهریور

کارگاه آموزشی کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی برگزار شد

کارگاه آموزشی کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی برگزار شد.

 

4

شهریور

برای نخستین بار در کشور؛ آسیاب غلتکی میکرونیزه توسط محققان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ساخته شد

دستگاه آسیاب غلتکی میکرونیزه با کاربرد فراوان در صنایع غذایی برای نخستین بار در کشور توسط محققان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی طراحی و ساخته شد.

 

22

مرداد

کارگاه آموزشی "کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذائی" برگزار می شود

در حاشیه نمایشگاه آی فود 2017؛

کارگاه آموزشی "کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذائی" برگزار می شود

22

مرداد

نمایشگاه آی فود 2017 با تاکید بر کارآفرینی، نوآوری و بازرگانی در مشهد برگزار می شود

رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی؛

نمایشگاه آی فود 2017 با تاکید بر کارآفرینی، نوآوری و بازرگانی در مشهد برگزار می شود

14

مرداد

انتصاب رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان عضو ثابت کمیته استانداردسازی کالا و خدمات حلال

رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از سوی شورای سیاستگذاری و راهبری تجارت کالا و خدمات حلال به عنوان عضو ثابت کمیته استانداردسازی کالا و خدمات حلال منصوب شد.