گروه آموزش و تحصیلات تکمیلی از واحدهای تحت نظر معاونت پژوهشی است که با هدف نظام مند نمودن فرایند آموزش در موسسه و ارتقای سطح دانش همگام با یافته های نوین علمی، فعلیت بخشیدن به توانمندي هاي علمی اعضای هیأت علمی و نیز تربیت محققین جوان، بر اساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از سال 1390 اقدام به برگزاری دوره های تحصیلات تکمیلی در مقطع دکترای پژوهش محور صنایع غذایی نموده است. موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی پس از برگزاری 8 دوره موفق جذب دانشجوی دکترای پژوهشی علوم و صنایع غذایی در گرایش های مهندسی صنایع غذایی، شیمی، میکروبیولوژی و تکنولوژی مواد غذایی، در حال حاضر پذیرای 50 دانشجوی دکترای پژوهش محور پذیرفته شده از طریق آزمون سراسری می باشد.

1

خرداد

استانداردسازی مواد غذایی با هدف توسعه صادرات باید مورد توجه قرار گیرد

استاندار خراسان رضوی:

 استانداردسازی مواد غذایی با هدف توسعه  صادرات باید مورد توجه قرار گیرد.

7

بهمن

دوره آموزشی کاربرد آنزیم در صنایع لبنی برگزار شد

دوره آموزشی کاربرد آنزیم در صنایع لبنی برگزار شد

19

آذر

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو؛ نشست مدیران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با دانشجویان برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو؛

نشست مدیران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با دانشجویان برگزار شد