گروه آموزش و تحصیلات تکمیلی از واحدهای تحت نظر معاونت پژوهشی است که با هدف نظام مند نمودن فرایند آموزش در پژوهشکده و ارتقای سطح دانش همگام با یافته های نوین علمی، فعلیت بخشیدن به توانمندي هاي علمی اعضای هیأت علمی و نیز تربیت محققین جوان، بر اساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از سال 1390 اقدام به برگزاری دوره های تحصیلات تکمیلی در مقطع دکترای پژوهش محور صنایع غذایی نموده است. پژوهشکده علوم و صنایع غذایی پس از برگزاری 8 دوره موفق جذب دانشجوی دکترای پژوهشی علوم و صنایع غذایی در گرایش های مهندسی صنایع غذایی، شیمی، میکروبیولوژی و تکنولوژی مواد غذایی، در حال حاضر پذیرای 50 دانشجوی دکترای پژوهش محور پذیرفته شده از طریق آزمون سراسری می باشد.

6

شهریور

اعلام زمان ثبت‌نام و مدارک لازم پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری سال 96

بدینوسیله پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ضمن تبریک به پذیرفته شدگان نیمسال اول ورودی 97-96، زمان ثبت‌نام و مدارک لازم پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری سال 96 اين پژوهشکده را اعلام می‌نماید: