گروه آموزش و تحصیلات تکمیلی از واحدهای تحت نظر معاونت پژوهشی است که با هدف نظام مند نمودن فرایند آموزش در پژوهشکده و ارتقای سطح دانش همگام با یافته های نوین علمی، فعلیت بخشیدن به توانمندي هاي علمی اعضای هیأت علمی و نیز تربیت محققین جوان، بر اساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از سال 1390 اقدام به برگزاری دوره های تحصیلات تکمیلی در مقطع دکترای پژوهش محور صنایع غذایی نموده است. پژوهشکده علوم و صنایع غذایی پس از برگزاری 8 دوره موفق جذب دانشجوی دکترای پژوهشی علوم و صنایع غذایی در گرایش های مهندسی صنایع غذایی، شیمی، میکروبیولوژی و تکنولوژی مواد غذایی، در حال حاضر پذیرای 50 دانشجوی دکترای پژوهش محور پذیرفته شده از طریق آزمون سراسری می باشد.

3

آبان

دفاع از رساله دکتری برای استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران انجام شد

جلسه دفاع از رساله دکتری پژوهش محور با موضوع((استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران با استفاده از روش های نوین استخراج و تولید پودر ریزپوشانی شده از آن )) در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

19

مهر

کارگاه آموزشی کارآفرینی ویژه اعضای هیأت علمی و دانشجویان برگزار شد

کارگاه آموزشی کارآفرینی ویژه اعضای هیأت علمی و دانشجویان با هدف توسعه فرهنگ کارآفرینی در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد.