مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه در جهت تحقق چشم انداز و اهداف استراتژیک پژوهشکده، به پشتوانه توانمندی های علمی پژوهشی همچون نیروی انسانی متخصص، تجهیزات تخصصی و پیشرفته آزمایشگاهی، ارتباطی پویا و دوطرفه بین پژوهشکده و مراکز علمی و صنعتی ایجاد نماید. به گونه ای که این ارتباط بتواند از طریق تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و پروراندن واحدهای تحقیق و توسعه و دانش بنیان به ارتقای سطح کیفی و فناوری فرآیندها و محصولات بیانجامد.

1

خرداد

استانداردسازی مواد غذایی با هدف توسعه صادرات باید مورد توجه قرار گیرد

استاندار خراسان رضوی:

 استانداردسازی مواد غذایی با هدف توسعه  صادرات باید مورد توجه قرار گیرد.

10

بهمن

برگزاری کارگاه آموزشی کاربردی ارزیابی حسی موادغذایی

کارگاه آموزشی کاربردی ارزیابی حسی موادغذایی  به مدت یک روز در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار می شود.

27

آذر

امضای ۴ قرارداد واگذاری دانش فنی در اختتامیه هجدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری

امضای ۴ قرارداد واگذاری دانش فنی در اختتامیه هجدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری

در اختتامیه هجدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ۴ قرار داد واگذاری دانش فنی به بخش خصوصی، به ارزش ۴ میلیارد ریال امضا کرد.