مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه در جهت تحقق چشم انداز و اهداف استراتژیک پژوهشکده، به پشتوانه توانمندی های علمی پژوهشی همچون نیروی انسانی متخصص، تجهیزات تخصصی و پیشرفته آزمایشگاهی، ارتباطی پویا و دوطرفه بین پژوهشکده و مراکز علمی و صنعتی ایجاد نماید. به گونه ای که این ارتباط بتواند از طریق تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و پروراندن واحدهای تحقیق و توسعه و دانش بنیان به ارتقای سطح کیفی و فناوری فرآیندها و محصولات بیانجامد.

29

خرداد

نوآوردگاه مکمل های غذایی و گیاهی در مشهد برگزار می شود

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خبر داد: برای اولین بار در صنعت غذای کشور، نوآوردگاه مکمل های غذایی و گیاهی در مشهد برگزار می شود.

1

خرداد

استانداردسازی مواد غذایی با هدف توسعه صادرات باید مورد توجه قرار گیرد

استاندار خراسان رضوی:

 استانداردسازی مواد غذایی با هدف توسعه  صادرات باید مورد توجه قرار گیرد.