این گروه با هدف توسعه روابط علمی بین المللی و فراهم سازی بستر مطلوب در ایجاد مناسبات برون مرزی پژوهشکده ایجاد شده است. ایجاد ارتباط با مراکز علمی حوزه علوم و صنایع غذایی درسایر کشور ها و تلاش در جهت تعریف طرح های پژوهشی مشترک میان محققین خارج از کشور و اعضای هیأت علمی پژوهشکده از جمله مهمترین فعالیت های این دفتر می باشد. برقراری مناسبات علمی با دانشگاههایی در پاکستان، ترکیه، انگلستان، اتریش، غنا، چین، تایلند، ایتالیا و پرتغال ماحصل هماهنگی های صورت گرفته در این دفتر است.

1

خرداد

استانداردسازی مواد غذایی با هدف توسعه صادرات باید مورد توجه قرار گیرد

استاندار خراسان رضوی:

 استانداردسازی مواد غذایی با هدف توسعه  صادرات باید مورد توجه قرار گیرد.

22

اردیبهشت

انعقاد قرارداد پژوهشی با دانشگاه علم و صنعت الکساندر تسالونیکی یونان در زمینه هیدروکلوئیدها

در راستای گسترش همکاری های علمی بین المللی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با دانشگاه علم و صنعت الکساندر تسالونیکی یونان تفاهم نامه همکاری های علمی و همچنین قرارداد پژوهشی در زمینه هیدروکلوییدها امضا کرد. 

5

اردیبهشت

قرارداد پژوهشی بهینه یابی آنزیم مقاوم به گرمای پکتیناز با دانشگاه پنجاب پاکستان امضا شد

قرار داد پژوهشی مشترک با عنوان «تولید بهینه آنزیم پکتیناز مقاوم به گرما » بین موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و دانشگاه مرکزی پنجاب پاکستان به امضا رسید.