با توجه به جایگاه کشاورزي، دامپروري و صنایع تبدیلی در اقتصاد کشور و بویژه خراسان رضوی بعنوان یکی از مهمترین قطبهاي صنایع غذایی کشور و کندوکاوي منصفانه در وضعیت کنونی سیستمهاي تولید مواد غذایی و آشامیدنی با دیدگاهی سیستمی و کل نگر از مزرعه تا مصرف، ضعف شدید نظامهاي کیفیت و بالاخص کمبود مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان مجهز به آزمایشگاههای پیشرفته در این حوزه کاملا مشهود است که تاکنون مشکلات جدي را در برداشته است. به این منظور پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مهمترین مراکز پژوهشی در حوزه صنعت غذا در کشور و دارای آزمایشگاههای پیشرفته و تخصصی با چندین سال تجربه در انجام طرح های پژوهشی در زمینه مواد غذایی و انجام آزمونهای تخصصی بر روی مواد غذایی، خوردنی و آشامیدنی اقدام به تاسیس آزمایشگاه مرکزی نمود

19

آذر

نشست تخصصی ایمنی مواد غذایی در میوه، سبزی و فرآورده های آن برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این نشست تخصصی با هدف آگاهی بخشی در زمینه منابع آلاینده و باقیمانده سموم در میوه ها و سبزیجات، بررسی وضعیت باقیمانده سموم آلی، باقیمانده فلزات سنگین و آلودگیهای میکروبی در میوه و سبزی و فرآورده های آن از سوی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برنامه ریزی و برگزار شد.

29

مهر

دبیر کمیته فنی متناظر ادویه و چاشنی ایزو به عنوان کمیته فنی نمونه تقدیر شد

دبیر کمیته فنی متناظر ادویه و چاشنی ایزو (TC34/SC7) به عنوان کمیته فنی نمونه کشوری از سوی سازمان ملی استاندارد ایران برگزیده و تقدیر شد.

 

6

مرداد

تخفیف 15 درصدی ارائه خدمات آزمایشگاهی

همزمان با اجرای طرح تخفیف تابستانی شبکه آزمایشگاهی ستاد فناوری نانو، تخفیف ارائه خدمات آزمایشگاهی در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اعمال می گردد.