با توجه به جایگاه کشاورزي، دامپروري و صنایع تبدیلی در اقتصاد کشور و بویژه خراسان رضوی بعنوان یکی از مهمترین قطبهاي صنایع غذایی کشور و کندوکاوي منصفانه در وضعیت کنونی سیستمهاي تولید مواد غذایی و آشامیدنی با دیدگاهی سیستمی و کل نگر از مزرعه تا مصرف، ضعف شدید نظامهاي کیفیت و بالاخص کمبود مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان مجهز به آزمایشگاههای پیشرفته در این حوزه کاملا مشهود است که تاکنون مشکلات جدي را در برداشته است. به این منظور پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مهمترین مراکز پژوهشی در حوزه صنعت غذا در کشور و دارای آزمایشگاههای پیشرفته و تخصصی با چندین سال تجربه در انجام طرح های پژوهشی در زمینه مواد غذایی و انجام آزمونهای تخصصی بر روی مواد غذایی، خوردنی و آشامیدنی اقدام به تاسیس آزمایشگاه مرکزی نمود

21

خرداد

آزمایشگاه تشخیص محصولات تراریخته در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی افتتاح شد

با حضور استاندار خراسان رضوی نخستین آزمایشگاه تشخیص محصولات تراریخته شمال شرق کشور در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی افتتاح شد.

 

1

خرداد

استانداردسازی مواد غذایی با هدف توسعه صادرات باید مورد توجه قرار گیرد

استاندار خراسان رضوی:

 استانداردسازی مواد غذایی با هدف توسعه  صادرات باید مورد توجه قرار گیرد.

10

اردیبهشت

تقدیر از کارشناسان آزمایشگاه ها به مناسبت روز ملی آزمایشگاه

با حضور رئیس و معاونان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در محل آزمایشگاه های این موسسه، از زحمات و تلاش های کارشناسان آزمایشگاه های این موسسه تقدیر به عمل آمد.