با توجه به جایگاه کشاورزي، دامپروري و صنایع تبدیلی در اقتصاد کشور و بویژه خراسان رضوی بعنوان یکی از مهمترین قطبهاي صنایع غذایی کشور و کندوکاوي منصفانه در وضعیت کنونی سیستمهاي تولید مواد غذایی و آشامیدنی با دیدگاهی سیستمی و کل نگر از مزرعه تا مصرف، ضعف شدید نظامهاي کیفیت و بالاخص کمبود مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان مجهز به آزمایشگاههای پیشرفته در این حوزه کاملا مشهود است که تاکنون مشکلات جدي را در برداشته است. به این منظور پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مهمترین مراکز پژوهشی در حوزه صنعت غذا در کشور و دارای آزمایشگاههای پیشرفته و تخصصی با چندین سال تجربه در انجام طرح های پژوهشی در زمینه مواد غذایی و انجام آزمونهای تخصصی بر روی مواد غذایی، خوردنی و آشامیدنی اقدام به تاسیس آزمایشگاه مرکزی نمود

19

آذر

خدمات آزمایشگاهی تا پایان سال 96 با تخفیف 50 درصد ارائه می شود

به مناسبت ارتقاء پژوهشکده به موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛

خدمات آزمایشگاهی تا پایان سال 96 با تخفیف 50 درصد ارائه می شود

14

آذر

رونمایی از دستاورد پژوهشی و فناورانه تولید نان سین بیوتیک برای نخستین بار در کشور

رونمایی از دستاورد پژوهشی و فناورانه تولید نان سین بیوتیک برای نخستین بار در کشور

4

آذر

ارتقاء پژوهشکده به موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با تشکیل دو پژوهشکده «فناوری های پیشرفته مواد غذایی» و «علوم و صنایع غذایی» به موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ارتقاء یافت.