سمیرا یگانه زاد

دکتری علوم و صنایع غذایی

شماره تماس:05135425416

s.yeganezad@rift.ac.ir

 

آزمایشگاه فرمولاسیون و ارزیابی حسی  مواد غذایی

این آزمایشگاه با هدف بهبود، توسعه و مهندسی فرمولاسیون محصولات غذایی متناسب با نیاز مصرف کنندگان و نیز توسعه تکنیک‌های ارزیابی حسی برای تولیدمحصولات سالم و با کیفیت در سال 1392 تاسیس گردید. آموزش روش‌های جدید ارزیابی حسی به واحدهای صنعتی و محققین از جمله خدماتی است که در این آزمایشگاه به متقاضیان ارائه می‌شود.پیش بینی می‌گردد با توجه به رویکرد پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در ارائه خدمات مطلوب به واحدهای صنعتی و همچنین گردآوری آخرین تجهیزات روزدنیا، آزمایشگاه فرمولاسیون و ارزیابی حسی به تنها آزمایشگاه مرجع استاندارد وعلمی ایران برای توسعه محصولات جدید غذایی تبدیل گردد.توسعه فرمولاسیون در فرآورده‌های کاکائویی و قنادی (انواع شکلات و تافی پاستیل، ژله، آدامس، دسرها و کرم‌ها و ...)، میوه‌های خشک و آجیل،اسنک‌های بر پایه میوه و غلات، فرآورده‌های آردی (کیک و کلوچه و ...) و محصولات لبنی از اولویت‌های پژوهشی این آزمایشگاه می‌باشد.