در مراسمی که به مناسبت گرامی داشت هفته دولت برگزار شد از کارمندان نمونه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، «دکتر قدیر رجب زاده» رئیس این پژوهشکده بیان کرد: تمام کارمندان پژوهشکده لایق و شایسته تقدیر هستند و انتخاب کارمندان نمونه براساس معیارها و شاخص های سازمانی انجام می شود که نباید به منزله انکار تلاش های سایر همکاران تلقی شود.

وی موفقیت مجموعه را در گرو ارائه نقطه نظرات کلیه همکاران دانست و ادامه داد: نظام پیشنهادات در پژوهشکده راه اندازی شده که امیدواریم در آینده همکاران نقش فعال تری در این زمینه داشته باشند.

وی در ادامه بیان کرد: رونمایی از 4 طرح پژوهشی در هفته پژوهش تهران و همچنین یک طرح پژوهشی در نمایشگاه آی فود 2017 مشهد در یک سال اخیر نماد حضور موفق این مرکز پژوهشی در مجامع علمی و تخصصی کشور است.

رجب زاده گفت: در حال حاضر با فعالیت قابل تحسین دفتر کارآفرینی 89 درصد قرادادهای پژوهشکده از منابع بیرونی تأمین اعتبار می شود.

وی همچنین به راه اندازی دفتر مالکیت فکری در حوزه صنعت غذا در پژوهشکده اشاره و بیان کرد: ارتقای تأثیرگذاری پژوهشکده از طریق عضویت در کارگروه ها و شوراهای استانی و ملی در دستور کار پژوهشکده قرار داشته است.