دفاع از رساله دکتری برای استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران انجام شد

جلسه دفاع از رساله دکتری پژوهش محور با موضوع(( استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران با استفاده از روش های نوین استخراج و تولید پودر ریزپوشانی شده از آن)) در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، زهرا احمدیان دانشجوی گروه فرآوری مواد غذایی این پژوهشکده با موفقیت  از رساله دکتری خود دفاع کرد.

راهنمایی این رساله را دکتر راضیه نیازمند و مشاوره رساله را دکتر مسعود نجف نجفی بر عهده داشتند.