نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی (FSTA) نمایه شد

رئیس مرکز اسناد و کتابخانه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی وابسته به پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی Food Science and Technology Abstracts (FSTA) نمایه شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، «دکتر سارا ناجی طبسی» افزود: پایگاه اطلاعاتی(FSTA)  در زمره¬¬ی یکی از مهمترین مراجع برای نمایه سازی و جستجوی مقالات در زمینه علوم و تکنولوژی غذایی قرار دارد که بانک اطلاعاتی آن از نشریات معتبر علمی از سراسر جهان استخراج می‌شود و نشریه پژوهش و نوآوری در صنایع غذایی پس از طی مراحل داوری و کسب تایید از سوی کمیته داوران در این پایگاه اطلاعاتی نمایه خواهد شد.

 

وی بیان کرد: این نشریه دارای درجه علمی ـ پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و در بسیاری از پایگاه‌های دیگر نظیر پایگاه اطلاعاتی بین المللی Scientific Indexing Services (SIS)، پایگاه اطلاعاتی Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، پایگاه‌ استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور (Magiran)، پایگاه‌ اطلاعات جامع نشریات جهاد دانشگاهی (SID) و پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا نمایه مي‌شود.