در نشستی که به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد از پژوهشگر برتر این موسسه تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، سرکار خانم «دکتر محبوبه سرابی» عضو هیأت علمی گروه زیست فناوری مواد غذایی  این موسسه با انتشار 13 مقاله علمی و انجام  4 طرح پژوهشی با مشارکت 100 درصدی بیرونی و 5 طرح منتج به فناوری در بازه زمانی مهر ماه 95 تا شهریور 96 به عنوان پژوهشگر برتر این موسسه معرفی و طی مراسمی از ایشان تقدیر به عمل آمد.

شایان ذکر است: 9 مقاله از 13 مقاله منتشر شده توسط این پژوهشگر در مجلات معتبر داخلی و بین المللی  به چاپ رسیده و 4 مقاله نیز در کنفرانس های معتبر ارائه شده است.

همچنین این عضو هیأت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مدت زمان ذکر شده فعالیت های علمی متعددی در سایر زمینه ها از جمله داوری مقالات  علمی و عضویت در تحریریه نشریات معتبر علمی داخلی داشته اند.