نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی نشریات دسترسی آزاد (DOAJ) نمایه شد

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «دکتر سارا ناجی» رئیس مرکز اسناد و کتابخانه این مؤسسه بیان کرد: این نشریه که دارای درجه علمی ـ پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است در بسیاری از پایگاه‌های دیگر نظیر پایگاه اطلاعاتی بین المللی (Food Science and Technology Abstracts (FSTA، پایگاه اطلاعاتی Scientific Indexing Services (SIS ) ، پایگاه اطلاعاتی (Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI، پایگاه‌ استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور (Magiran)، پایگاه‌ اطلاعات جامع نشریات جهاد دانشگاهی (SID) و پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا نمایه و به‌صورت الکترونيکی منتشر مي‌شود.

عضو هیأت علمی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: اشاعه و گسترش دانش صنایع غذایی، انتشار یافته‌ها و نظریات جدید در این حوزه و فراهم آوردن زمینه تبادل آرا در مسائل وابسته به مهندسی علوم و صنایع غذایی از جمله مهمترین اهداف این فصلنامه علمی ـ پژوهشی به شمار می‌رود.