با هدف توسعه همکاری های بین المللی، رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «دکتر قدیر رجب زاده» رئیس این مؤسسه خواستار انجام همکاری های دوسویه برای تولید محصولات جدید و ایجاد ارزش افزوده در مواد خام کشاورزی به ویژه زعفران شد و گفت: صادرات محصولات غذایی فرآوری شده از ایران به ایتالیا با مشارکت واحدهای صنعتی این کشور با سهولت بیشتری انجام خواهد شد.

وی همچنین افزود: همکاری آزمایشگاه مرکزی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با آزمایشگاه های معتبر ایتالیا زمینه را برای صادرات محصولات غذایی فناورانه به این کشور تسهیل خواهد کرد.

«محمد راضی» ضمن بازدید از این مؤسسه بیان کرد: صنعت غذا و مواد غذایی در ایتالیا از اهمیت خاصی برخوردارند.

وی بر توجه بازار اروپا به محصولات ارگانیک تاکید کرد و گفت: بر این اساس رویکرد سرمایه گذاری در فرآوری محصولات برپایه زعفران، گیاهان دارویی و صمغ های بومی می تواند در بازارهای اروپا و از جمله ایتالیا موفق باشد.

وی ادامه داد: از آنجا که هزینه های تولید در ایران پایین است سرمایه گذاری در ایران از جذابیت بالایی برخوردار است.