گروه فرآوری مواد غذایی

در این گروه کلیه فعالیت‌های پژوهشی مرتبط با فرآیندهای مواد غذایی و توسعه و بهبود آن‌ها با تاکید بر فناوری‌های نوین، فرآوری فرمولاسیون‌های غذایی جدید با رویکرد توسعه و بهبود غذای سالم انجام می‌شود.

در این گروه پژوهشی کلیه اعضای هیات علمی به صورت تخصصی در زمینه‌های زیر فعالیت می‌کنند:

مهندسی فرمولاسیون‌های غذایی با استفاده از ساختارهای نوین با رویکرد توسعه غذای سالم.

طراحی فرمولاسیون‌های غذایی جدید با بهره‌گیری از ترکیبات پروتئینی و پلی ساکاریدی با تکیه بر منابع بومی.

توسعه سامانه‌های فرایندی و فراوری مواد غذایی با استفاده از فناوری‌های نوین به منظور تولید ترکیبات با ارزش افزوده بالا از ضایعات.

بهبود و توسعه روش‌های نوین ارزیابی حسی در مواد غذایی با هدف دستیابی به طعم و بافت مطلوب.

 

اعضای هیات علمی گروه:


نام و نام خانوادگیزمینه فعالیتمرتبه علمی
دکتر سمیرا یگانه زاد (مدیر گروه) فرمولاسیون مواد غذایی،تکنولوژی تولید شکلات، فرآورده های کاکائویی و قنادی  استاديار
دکتر علیرضا صادقیان فرآوری آبمیوه و کنسانتره و خشکانیدن محصولات باغی استاديار
دکتر علي رافع   رئولوژي ژل ها و بيو پليمر هاي مواد غذايي دانشیار
دکتر محمدعلی حصاری نژاد تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات، هیدروکلوئیدها و پروتئین های مواد غذایی) استادیار

کارشناسان گروه:

 

نام و نام خانوادگیعنوانآزمایشگاه
دکتر مرتضی محمدی  دکتری فراوری مواد غذایی فراوری مواد غذایی
رضا جوادی تکنسین فراوری مواد غذایی

آزمایشگاه های گروه:

آزمایشگاه فناوری های نوین مواد غذایی 

آزمایشگاه فرآوری مواد غذایی 

آزمایشگاه فرمولاسیون و ارزیابی حسی مواد غذایی