گروه فرآوری مواد غذایی

در این گروه کلیه فعالیت‌های پژوهشی مرتبط با فرآیندهای مواد غذایی و توسعه و بهبود آن‌ها با تاکید بر فناوری‌های نوین، فرآوری فرمولاسیون‌های غذایی جدید با رویکرد توسعه و بهبود غذای سالم انجام می‌شود.

در این گروه پژوهشی کلیه اعضای هیات علمی به صورت تخصصی در زمینه‌های زیر فعالیت می‌کنند:

مهندسی فرمولاسیون‌های غذایی با استفاده از ساختارهای نوین با رویکرد توسعه غذای سالم.

طراحی فرمولاسیون‌های غذایی جدید با بهره‌گیری از ترکیبات پروتئینی و پلی ساکاریدی با تکیه بر منابع بومی.

توسعه سامانه‌های فرایندی و فراوری مواد غذایی با استفاده از فناوری‌های نوین به منظور تولید ترکیبات با ارزش افزوده بالا از ضایعات.

بهبود و توسعه روش‌های نوین ارزیابی حسی در مواد غذایی با هدف دستیابی به طعم و بافت مطلوب.

 

اعضای هیات علمی گروه:

نام و نام خانوادگیزمینه فعالیتمرتبه علمی
دکتر علیرضا صادقیان فرآوری آبمیوه و کنسانتره و خشکانیدن محصولات باغی استاديار
دکتر سمیرا یگانه زاد(مدیر گروه) فرمولاسیون مواد غذایی،تکنولوژی تولید شکلات، فرآورده های کاکائویی و قنادی  استاديار
دکتر علي رافع   رئولوژي ژل ها و بيو پليمر هاي مواد غذايي استاديار

کارشناسان گروه:

 

نام و نام خانوادگیعنوانآزمایشگاه
مهندس معصومه راعی کارشناس ارشد فراوری مواد غذایی فراوری مواد غذایی
مهندس مرتضی محمدی  کارشناس ارشد فراوری مواد غذایی فراوری مواد غذایی
رضا جوادی تکنسین فراوری مواد غذایی

آزمایشگاه های گروه:

آزمایشگاه فناوری های نوین مواد غذایی 

آزمایشگاه فرآوری مواد غذایی 

آزمایشگاه فرمولاسیون و ارزیابی حسی مواد غذایی