طراحی ماشین آلات صنایع غذایی

این گروه به منظور پیگیری تحقق اهداف پژوهشکده در زمینه های ایجاد، انتقال و تجاری سازی فناوری در حوزه ماشین آلات صنایع غذایی و با برخورداری از اعضای هیئت علمی متخصص در گرایش های مکانیک ،مواد و برق و الکترونیک و نیز بهره گیری از پایلوت های تحقیقاتی مجهز و تخصصی در زمینه های زیر فعالیت می نماید: 

-  انجام پژوهش های کاربردی برای تولید محصولات دانش بنیان 

-  انتقال، جذب و بومی‌سازی فناوری‌های نوین در صنایع غذایی اولویت دار 

-  بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیندها و ماشین آلات صنایع غذایی

-  ارتقاء سطح علمی منابع انسانی و تربیت دانشجویان پژوهش محور در حوزه ماموریت گروه

-  توسعه‌ي شبکه همکاریهای پژوهشی و فناوری با سایر ذینفعان (توسعه همکاری‌های علمی با شرکت‌های دانش بنیان)

-  ارتقای کیفیت دستاوردهای پژوهش و فناوری گروه 

 

زمینه های پژوهشی گروه:

•طراحی، محاسبه و بررسی تجربی فرایندهای تولید مواد غذایی با استفاده از روشهای نوین مانند فرایندهای فشار بالا، فرایند های خشک کردن و فرایندهای تولید نان

•به کارگیری فناوری های نوین اطلاعات و ارتباطات(ICT) به منظور خودکارسازی و بهبود کنترل کیفی فرایندها و محصولات غذایی و کاهش هزینه های تولید، انبارداری و زنجیره تامین

•بررسی وکنترل آلاینده های زیست محیطی در طراحی ، ساخت و پوششهای ماشین آلات صنایع غذایی و بازیافت پسماند

•بهینه سازی مصرف انرژی و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و پاک و بازیافت انرژی در طراحی و ساخت ماشین آلات صنایع غذایی

•ارائه خدمات فنی و مهندسی با استفاده از تجهیزات پایلوت صنایع غذایی و آزمایشگاههای اندازهگیری و کنترل و آزمونهای غیر مخرب مربوطه

 

اعضای هیات علمی گروه:

نام و نام خانوادگیزمینه فعالیتمرتبه علمی
دکتر حسین زمانی (مدیر گروه) انرژی خورشیدی در صنایع غذایی استادیار 
دکتر سعید صمدی  زیست حسگرهای الکترونیکی  دانشوری
دکتر سید مهدی میرزابابایی طراحی ماشین، طراحی مخازن فشار بالا و تحلیل تنش در مواد پیشرفته استاديار
دکتر عباس افراسیابی گرکانی خوردگی در صنایع غذایی استاديار
دکتر علی فائزیان فرایندهای انتقال جرم و انرژی و جریان سیال تراکم پذیر غیر دائم و آکوستیک استاديار

 

 

آزمایشگاه های گروه:

پایلوت تحقیقاتی و نیمه صنعتی صنایع غذایی