طراحی ماشین آلات صنایع غذایی

این گروه به منظور پیگیری تحقق اهداف پژوهشکده در زمینه های ایجاد، انتقال و تجاری سازی فناوری در حوزه ماشین آلات صنایع غذایی و با برخورداری از اعضای هیئت علمی متخصص در گرایش های مکانیک ،مواد و برق و الکترونیک و نیز بهره گیری از پایلوت های تحقیقاتی مجهز و تخصصی در زمینه های زیر فعالیت می نماید: 

-  انجام پژوهش های کاربردی برای تولید محصولات دانش بنیان 

-  انتقال، جذب و بومی‌سازی فناوری‌های نوین در صنایع غذایی اولویت دار 

-  بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیندها و ماشین آلات صنایع غذایی

-  ارتقاء سطح علمی منابع انسانی و تربیت دانشجویان پژوهش محور در حوزه ماموریت گروه

-  توسعه‌ي شبکه همکاریهای پژوهشی و فناوری با سایر ذینفعان (توسعه همکاری‌های علمی با شرکت‌های دانش بنیان)

-  ارتقای کیفیت دستاوردهای پژوهش و فناوری گروه 

 

زمینه های پژوهشی گروه:

•طراحی، محاسبه و بررسی تجربی فرایندهای تولید مواد غذایی با استفاده از روشهای نوین مانند فرایندهای فشار بالا، فرایند های خشک کردن و فرایندهای تولید نان

•به کارگیری فناوری های نوین اطلاعات و ارتباطات(ICT) به منظور خودکارسازی و بهبود کنترل کیفی فرایندها و محصولات غذایی و کاهش هزینه های تولید، انبارداری و زنجیره تامین

•بررسی وکنترل آلاینده های زیست محیطی در طراحی ، ساخت و پوششهای ماشین آلات صنایع غذایی و بازیافت پسماند

•بهینه سازی مصرف انرژی و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و پاک و بازیافت انرژی در طراحی و ساخت ماشین آلات صنایع غذایی

•ارائه خدمات فنی و مهندسی با استفاده از تجهیزات پایلوت صنایع غذایی و آزمایشگاههای اندازهگیری و کنترل و آزمونهای غیر مخرب مربوطه

 

اعضای هیات علمی گروه:

نام و نام خانوادگیزمینه فعالیتمرتبه علمی
دکتر سید مهدی میرزابابایی (مدیر گروه) طراحی ماشین، طراحی مخازن فشار بالا و تحلیل تنش در مواد پیشرفته استاديار
دکتر سعید صمدی  زیست حسگرهای الکترونیکی  دانشوری
دکتر علی فائزیان فرایندهای انتقال جرم و انرژی و جریان سیال تراکم پذیر غیر دائم و آکوستیک استاديار
دکتر حسین زمانی  انرژی خورشیدی در صنایع غذایی استادیار 

 

 

آزمایشگاه های گروه:

پایلوت تحقیقاتی و نیمه صنعتی صنایع غذایی