ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی

 

شناسایی و روش های ارزیابی مخاطرات غذایی در جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است. گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی با کادر علمی متخصص و بهره گیری از امکانات پژوهشی پیشرفته با مشارکت صنایع، سازمان ها و مؤسسات داخلی و بین المللی در انجام طرح های پیشنهادی در این زمینه فعالیت می کند.

 علاوه بر این افزایش سطح نظارت بر فرآیند تولید تا مصرف مواد غذایی  می­تواند منجر به بهبود سطح سلامت جامعه شود  برای این منظور گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی با تربیت دانشجویان در مقطع دکتری (پژوهش محور) و همکاری با دانشگاه­ها و مؤسسات دیگر، کمک شایانی در تامین نیروهای متخصص ایمنی و کنترل کیفیت مورد نیاز صنایع غذایی و نظارتی دارد. 

 

زمینه های پژوهشی گروه:

-    استفاده از فنآوری های نوین در کنترل و بهبود کیفیت  مواد غذایی از تولید تا مصرف

-    پژوهش در زمینه ارتقا استانداردهای ملی و جهانی کنترل کیفیت مواد غذایی

-    بهینه سازی در تولید فرآورده های غذایی ارگانیک و ایمن

-    پژوهش های مرتبط با تشخیص غذای حلال 

 

اعضای هیات علمی گروه:

نام و نام خانوادگیزمینه فعالیتمرتبه علمی
دکتر ابراهیم فولادی (مدیر گروه) روش های سریع پایش و کنترل کیفیت مواد غذایی (بیوسنسورها، نانوسنسورها و روش های کمومتریکس)  استاديار
دکتر احمد بالندری مدیریت ایمنی محصولات غذایی از مزرعه تا مصرف کننده  استادیار
دکتر جواد فیضی آنالیز مواد غذایی( زعفران، سم شناسی مواد غذایی، تجزیه و ایمنی مواد غذایی)  استاديار
دکتر بی بی مرضیه رضوی زاده فناوری های نوین در ارتقا و یا کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی(غنی سازی، ریز­پوشانی، پایش موادغذایی و غذای حلال)  دانشیار
دکتر اسماء وردیان آپتامرها و کاربرد آن در طراحی بیوسنسورها  استادیار

 

کارشناسان گروه:

نام و نام خانوادگیعنوانآزمایشگاه
مهندس فهیمه محمودی کارشناس ارشد کنترل کیفیت مواد غذایی                   

 

آزمایشگاه های گروه: