گروه امور پژوهشی و پذیرش طرح های کاربردی مسئولیت اجرای سیاست¬های پژوهشی مؤسسه و هماهنگی امور پژوهشی شامل تدارک، پشتیبانی و نظارت بر فعالیت¬های پژوهشی اعضای هیأت علمی را بر عهده دارد.

9

اسفند

انتخاب اعضای هیأت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند شعبه شمال شرق کشور

در اولین نشست اعضای هیأت موسس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند شعبه شمال شرق کشور که در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد، هیأت مدیره این انجمن انتخاب شدند.

 

28

بهمن

کارگاه آموزشی کاربردی ارزیابی حسی موادغذایی برگزار شد

کارگاه آموزشی کاربردی ارزیابی حسی موادغذایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

27

آذر

امضای ۴ قرارداد واگذاری دانش فنی در اختتامیه هجدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری

امضای ۴ قرارداد واگذاری دانش فنی در اختتامیه هجدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری

در اختتامیه هجدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ۴ قرار داد واگذاری دانش فنی به بخش خصوصی، به ارزش ۴ میلیارد ریال امضا کرد.