پژوهشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی
گروه طراحی ماشین آلات صنایع غذایی
این گروه به منظور پیگیری تحقق اهداف پژوهشکده در زمینه های ایجاد، انتقال و تجاری سازی فناوری در حوزه ماشین آلات صنایع غذایی و با برخورداری از اعضای هیئت علمی متخصص در گرایش های مکانیک ،مواد و برق و الکترونیک و نیز بهره گیری از پایلوت های تحقیقاتی مجهز و تخصصی فعالیت می نماید
مشاهده گروهگروه فرآوری موادغذایی
این گروه کلیه فعالیتهای پژوهشی مرتبط با فرآیندهای مواد غذایی و توسعه و بهبود آنها با تاکید بر فناوریهای نوین، فرآوری فرمولاسیونهای غذایی جدید با رویکرد توسعه و بهبود غذای سالم انجام میشود. مهندسی فرمولاسیونهای غذایی با استفاده از ساختارهای نوین با رویکرد توسعه غذای سالم از زمینه های فعالیت این گروه است
مشاهده گروهگروه شیمی مواد غذایی
این گروه در زمینه های مختلف شیمی مواد غذایی از جمله استخراج و شناسایی ترکیبات موثره طبیعی و کاربرد آنها در فرمولاسیون مواد غذایی، امولسیون های غذایی، ایمنی و سلامت غذایی، روشهای تشخیص و حذف آلاینده های مواد غذایی، آنتی اکسیدان ها و نیز بسته بندی مواد غذایی فعالیت پژوهشی دارد.
مشاهده گروهپژوهشكده فناوري هاي پيشرفته مواد غذايي
گروه نانو فناوری مواد غذایی
گروه نانو فناوری مواد غذایی یکی از گروه های پژوهشي پژوهشکده علوم و صنایع غذایی می باشد. محوریت کلی فعالیت در این گروه، استفاده از فناوری نانو در علوم و صنایع غذایی در قالب انجام طرح های پژوهشی همچنین انجام اقدامات لازم به منظور تجاري سازي دستاوردهاي پژوهشی می باشد.
مشاهده گروهگروه زیست فناوری مواد غذایی
گروه زیست فناوری مواد غذایی با بهرهگیری از توان علمی اعضای گروه و بکارگیری تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی به انجام پژوهش های علمی و کاربردی در زمینه های تخصصی علوم و صنایع غذایی با رویکرد زیست فناوری میپردازد. بخشي از فعاليت هاي این گروه ارايه خدمات به سازمان ها و مراكز آموزشي و پژوهشي و صنعتي مي باشد.
مشاهده گروهگروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی
گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی در راستای تأمین سلامت و کاهش مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده مصرفکنندگان به طراحی و بروزرسانی سازوکارها در زمینه پایش ایمنی و کیفیت، گسترش روشهای تشخیص سریع و تدوین و ارتقاء الگوها و استانداردهای تضمین کیفیت میپردازد
مشاهده گروه